SCHONE AUTO MET MUZIKALE TONEN

Een schone auto is altijd prettig en als je daarbij ook nog eens een lokale vereniging kunt steunen is dat dubbel mooi. Fanfare St. Barbara doet dus een aangenaam verfrissend aanbod.

Landgraaf 10 september 2019, 20:11

Op zondag 22 september is het weer zover. De jeugdcommissie van Fanfare St. Barbara. G. A. organiseert dan alweer haar 13de autowasdag. Deze wasdag staat volop in het teken van het Jeugdkamp. De commissie organiseert tal van activiteiten voor dit kamp. Om de kosten te dekken wordt dus ook deze autowasdag gehouden. De opbrengst komt volledig ten goede aan het Jeugdkamp.

De jeugdleden zullen op zondag 22 september uw auto van buiten en desgewenst ook van binnen poetsen. De buitenkant kost u dan €5,- en wilt u ook de binnenkant pico bello hebben bedragen de kosten €10,-.

Nu is wachten op iets normaliter niet altijd echt leuk. Om het echter wèl prettig te maken kunt u tijdens het wachten genieten van een gratis kop koffie met koek!

U bent dus van harte welkom op de parkeerplaats bij het Streeperkruis, Streeperstraat 66 op zondag 22 september. Aanvang is om 10.00 uur. De laatste auto’s worden om 15.00 uur ontvangen, zodat men om 16.00 uur klaar is.

Meer informatie over de fanfare is te vinden op: http://www.barbara-ga.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk