PETER LALOR DRINKT DUURSTE PINT TER WERELD

Peter Lalor is een echte liefhebber en kenner van het mooie gerstenat. Meer dan $10,- betaald hij er echter niet voor. Nu is hij dan echter toch de man die het duurste biertje ter wereld dronk.

Lambert Rinkens, Landgraaf 7 september 2019, 20:06

Peter Lalor was op reis in Groot Brittannië. Om preciezer te zijn hij bevond zich in de lobby van het Malmaison hotel in Manchester. En aangezien Peter nu eenmaal een echte bierkenner, en vooral liefhebber, is neemt hij daar dus logischerwijze een biertje. En dat had hij beter achterwege kunnen laten. Het werd namelijk een behoorlijk duur geintje.

Of het nu aan de naam van het hotel heeft gelegen, die vrij vertaald ‘slecht huis’ betekend, of aan de Brexit perikelen is niet bekend. Wel is de prijs die het hotel van zijn bankrekening afschreef bekend. In plaats van omgerekend $6,76 liet het hotel $67.689 afschrijven.

De Australische journalist Peter Lalor is een rasechte bierliefhebber. Dat moge alleen al blijken uit het feit dat hij nu ruimschoots 25 jaar lang zijn stukken schrijft over pils en bier. Meer dan $ 10,- is het maximum dat hij betalen wil om een biertje uit te proberen. En nu mag een biertje af en toe echt wel lekker zijn maar dik 67.000 dollar is wel een beetje erg gortig.

Peter Lalor was dan ook minder blij verrast toen zijn vrouw hem belde met de mededeling dat 67.000 dollar waren afgeschreven. De Australiër liet aan CNN weten: “…Ik ben geen rijke man. Van dat bedrag koop ik 10 auto’s zoals de wagen waarin ik nu rij….”

Het hotel heeft overigens beterschap beloofd. Men liet weten het geld terug te storten. Tevens heeft men Peter Lalor uitgenodigd om een biertje te komen drinken. Op kosten van het huis, dat dan weer wel.

Bron: Twiiter/CNN

Fotografie: Twitter

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk