NEW WAVE IN CAFÉ BLUFF

Skandall im Sperrbezirk oftewel New Wave en Postpunk. Een hele avond lang terug naar die muziek van de jaren 80. Een avond die bij menigeen aardig wat herinneringen zal oproepen.

Landgraaf 24 augustus 2019, 20:50

Op vrijdag 4 oktober zal er in café Bluff te Heerlen een New Wave avond plaatsvinden. Het café zal op die avond tot New Wave tempel worden omgetoverd. De band 32 OHM zal acte de prèsence geven met werk dat geïnspireerd is op New Wave en Postpunk muziek uit de jaren 80 van de vorige eeuw.

Dezelfde bezetting zal tevens onder de naam Wellenreitern een aparte set spelen met nummers uit de hoogtij dagen van de Neue Deutsche Welle. Op dit moment maakt de new Wave muziek een mooie comeback en daar gaat café Bluff dan ook graag in mee. De muzikale omlijsting zal worden verzorgd door de legendarische Ersatz-DJ’s.

De entree is gratis en de avond begint om 20.00 uur. Veel plezier alvast!

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk