TAALCAFÉ AN DE KOEL

Problemen met de Nederlandse taal? Vind je dat moeilijk? Ook daar kun je mee geholpen worden. Een nieuw Taalcafé maakt de deur open.

Landgraaf 11 augustus 2019, 18:47

Vind je de Nederlandse taal moeilijk? Moeite met lezen, schrijven of spreken? Het hoeft geen probleem te zijn en buiten dat, je bent niet de enige! 2.5 miljoen Nederlanders hebben er moeite mee. Je staat er dus echt niet alleen voor.

Wil je je kind of kleinkinderen iets voorlezen? Een spelletje Scrabble spelen of een mooie brief schrijven? Dat kan! De vrijwilligers in het Taalcafé helpen je hier graag bij! Samen met andere mensen die hetzelfde als jij willen ga je dan lekker aan de slag.

Het Taalcafé An de Koel, Pijler 13, is geopend op iedere vrijdag vanaf 09.30 uur tot 12.00 uur. Telefoon: 06 254 700 97.


Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk