SVN SLUIT SEIZOEN FEESTELIJK AF

Enkele afmeldingen ten spijt kon men bij SVN toch een fiks aantal jubilarissen in het welverdiende zonnetje zetten en zo het seizoen meer dan waardig beëindigen.

Lambert Rinkens, Landgraaf 4 juni 2019, 20:57

De promotie mocht dan helaas niet behaald zijn maar SVN kan op een sportief gezien zeer geslaagd seizoen terug kijken. Maar men keek bij de vereniging ook nog op andere wijze terug en dan hebben we het bij menigeen toch over echt wel meer dan 1 seizoen.

Helaas waren er enkele afmeldingen binnengekomen bij SVN. Wegens verschillende omstandigheden kon niet iedereen op de gekozen datum aanwezig zijn. Desondanks waren er toch nog een twintigtal jubilarissen aanwezig op dit feest. Enkele namen zijn dan wel van toepassing: Giovanni Westenberg, Bob Sangen, Joep Haan, Hanny op de Beke van Tienen of bijvoorbeeld Dirk van Veldhoven.

Zij allen zijn trouwe leden van de Nieuwenhaagse voetbalclub en konden op deze dag hun welverdiende speldje en het nodige lof in ontvangst nemen.

Vrijwilliger van het Jaar

verder was er nog een bijzonderheid te melden: de vrijwilliger van het jaar. Deze eer viel dit jaar te beurt aan Raymond Westenberg. Hij zet zich al jarenlang volledig en zeer verdienstelijk in bij de club als jeugdtrainer.

Tot slot mag ook de organisatie van deze zeer geslaagde dag genoemd worden. Dank gaat uit naar: Joyce Klaas, Paul Smeets, Leon Verhaeg en Jos Steinen. En natuurlijk last but not least: Lily Speth als trouwe en perfecte gastvrouw en Harry logister, de ‘frietebekker’ van de vereniging.

Meer informatie over SVN vind u op: http://www.svn-landgraaf.nl

Fotografie en kopij: Jos Steinen.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk