CURSUS ‘DIGISTERKER’

Meer dan anderhalf Nederlanders hebben moeite met zo ongeveer alles wat digitaal is. Niet echt handig met deze overheid dus. Maar er komt een cursus die uitkomst kan bieden.

Lambert Rinkens, Landgraaf 29 juni 2019, 22:53

De Nederlandse overheid lapt meer dan anderhalf miljoen Nederlanders die moeite hebben met het digitale gebeuren zo ongeveer aan zijn laars. Banken en tal van andere instanties idem dito overigens. Het zou dus inderdaad hoog tijd worden dat daar eens eindelijk iets mee gebeurt.

In augustus 2019 star een nieuwe cursus ‘Digisterker’. In vier opeenvolgende middagen, 5, 12, 19 en 26 augustus, is de cursus te volgen in de bibliotheek van het Burgerhoes van 15.00 tot 17.00 uur. Daar zit echer een bijdrage van €5,- aan vast voor het cursusboek.

Waarom deze cursus? U wordt als burger steeds vaker doorverwezen naar digitale loketten van de overheid. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslagen, het zoeken van werk of dat het over een verhuizing gaat. u ontkomt er niet aan.

Wenst u deel te nemen aan deze cursus? Meldt u dan aan via: de balie van de bibliotheek, bel met tel. nr: 045 5695660 o stuur een e-mail naar info@bibliotheeklandgraaf.nl

Nadeel om aan deze cursus deel te nemen is trouwens dat u wel al over enige ervaring en/ of kennis met een computer dient te beschikken. Dat is dan weer jammer!

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk