GV PHDES EN NIJNTJE BLIJVEN BEWEGEN

Het Nijntje beweegprogramma startte voor groep 1 en 2 na de carnaval. En nu werd er afgelopen 13 juni jongstleden een grote manifestatie gehouden op basisschool de Harlekijn.

Lambert Rinkens, Landgraaf 23 juni 2019, 11:11

Deze keer werkten GV PHDES, SVS en leerkrachten met directie van basisschool de Harlekijn samen om de beweegmanifestatie tot een succes te maken.

In totaal hebben 118 kinderen samen met 60 ouders, grootouders en verzorgers aan de manifestatie meegewerkt. De leerlingen lieten zien wat ze allemaal doen tijdens het beweegparcours. Klimmen, klauteren, gooien, vangen, rollen et cetera.

Buiten het bewegen is gezonde voeding natuurlijk een must. Daarom zal ook daaraan aandacht besteed moeten worden. Speciaal hiervoor is dan ook een voedingsdeskundige bij het programma betrokken en wel Andre Mostard. Hij verstrekte de ouders advies en informatie tijdens een presentatie.

GV PHDES

GV PHDES is meer dan een gymvereniging. De vereniging is gecertificeerd om les te geven in het Nijntje Beweegprogramma. Het is dus alles behalve gek om eens te informeren wat dat voor uw kinderen betekenen kan.

Meer informatie over GV PHDES vindt u op: http://www.phdes.com

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk