DE LANGSTE DAG BIJ ‘T BAKKES TE RIMBURG

Heerlijk aan Nederlands snelst stromende riviertje de Worm genieten van de langste dag? Dat kan voor meerdere redenen een happening zijn.

Landgraaf 23 juni 2019, 20:52

Op zondag 30 juni, als de dagen alweer aan het korten zijn, viert ’t Bakkes in Rimburg De Langste Dag. En dan korten vrijwilligers niet op gezelligheid. Ze zullen de beste vlaaien en broden bakken. Ze zullen heerlijke koffie en thee zetten. Ze zullen zorgen dat bier en fris goed gekoeld zijn. En het orkest Autumn Leaves heeft beloofd voor een aangename muziek te zorgen.

U hoeft alleen maar te komen om een mooie middag te beleven, tussen 13.00 en 17.00 uur. Welkom. U zult er geen spijt van hebben. De verse vlaaien smaken voortreffelijk. Het Rimburgs brood met kruidenboter of paté proeft als het engeltje op de tong. Alle mensen hebben goede zin. Het leven is goed op zondag 30 juni.En nogmaals: welkom.

Alleen: zou het op die dag slecht weer zijn gaat de viering van de Langste Dag niet door. Kijk bij twijfel op de website: http://www.bakkesrimburg.nl

Waar u zijn moet? Bakkes, Kapelweien 2d Landgraaf

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk