SPELERSCARROUSEL VAN START BIJ UOW’02

Na de degradatie ontkomt ook UOW’02 niet aan de onontkoombare en nodige spelerswisselingen. Het spelerscarrousel is volop op gang gekomen.

Lambert Rinkens, landgraaf 21 juni 2019, 20:08

Binnen de selectie van het 1ste en 2de elftal van UOW’02 hebben de nodige wisselingen plaatsgevonden. Spelers vertrekken naar andere clubs of stoppen, tijdelijk, bij UOW’02 vanwege een studie in het buiten;land zoals Roy Meijer die daarvoor naar Canada gaat.

Jelle Kösters gaat naar Sporting Heerlen, Sven Hausmann naar Schaesberg, Jesper Hausmann naar Bekkerveld en Joep Weijers is met voetbal gestopt.

Enkele van de nieuwe aanwinsten voor het komende seizoen zijn onder andere: Stijn van Rhenen van Hoensbroek, Glenn Quadakkers ook Hoensbroek, Dylan Verspeek van Abdissenbosch of Jeffry Merx van SVN.

Gelukkig is er een hele rits van van vertrouwde namen die wel bij UOW’02 blijven. Hieronder bijvoorbeeld doelman Sandro Aruvaino, Tom Dautzenberg, Daan Dela Haije, Michel Briels of Patrick Maenen.

Er is door de mutaties een aardig jong team ontstaan. Dit geldt overigens ook voor de staf. Ook daar heeft zich jong bloed in de UOW’02 gelederen gevestigd. Sean Brouns, Jeroen Pijls en Kenneth Wetzels gaan de uitdaging aan onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Rodger Pieters.

Uow’02 lijkt er helemaal klaar voor de strijd om promotie en terugkomst naar de derde klasse te voeren.

Met dank aan de heer A. Wassen.

Meer informatie over UOW’02 vindt u op: http://www.uow02.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk