FANFARE ST. BARBARA SLUIT SEIZOEN AF MET ‘VERRAS CONCERT’

De zomer komt er snel aan en dat betekent de afsluiter van menig muzikaal seizoen. Ook voor Fanfare St. Barbara GA. Maar wel knallend dan.

Landgraaf 19 juni 2019, 18:34

Op zondag 30 juni, om 15:00 uur, organiseren zij voor de 15de keer traditioneel het “Somersconcert” en dat in de gezellige ambiance van partycentrum Het Streeperkruis te Landgraaf.

Vernoemd is dit concert naar Math Somers die ooit als dirigent meerdere verenigingen onder zijn hoede had en al die verenigingen daar bijeen wist te brengen.

De muzikale noot lag overigens niet altijd hetzelfde. Er werd bijvoorbeeld een thema uitgekozen en de concerten vinden dan ie zin hun muzikaal doel. Daarna volgden edities waar samenwerking werd gezocht met bijvoorbeeld sambabands, een zangkoor of een panfluitist et cetera.

Nu volgt er een concert met wederom een bijzonder cachet onder Math Somers. Wat precies de inhoud hiervan is nog een goed bewaard geheim. Het gaat hier immers om een “Verrasconcert”!

De zaal van Het Streeperkruis gaat om 14:30 open en de entree is gratis. Overigens wil Fanfare St. Barbarta via deze weg ook Peter en Marlie Wetzels van het Streeperkruis van harte dank zeggen voor het gratis ter beschikking stellen van de zaal voor deze gelegenheid!

Meer informatie over de fanfare vindt u op: http://www.barbara-ga.nl


Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk