EN ZIJ LEEFDEN NOG LANG EN GELUKKIG……

Het Jeugdtheater Landgraaf speelt de musical “Lang en Gelukkig”. De jongeren spelen dit tijdloze sprookje van Assepoester, maar dan wel nèt even anders!

Landgraaf 18 juni 2019, 19:48

Het verhaal

Wie kent er nou niet het sprookje van Assepoester/ Je weet wel, dat sprookje over dat zielige meisje, dat stiekem naar het gaat en haar glazen muiltje verliest. Maar in de voorstelling van de musical B-groep gaat het sprookje nèt even anders.

Want Roodkapje en de grote boze wolf en Pinokkio komen er ook in voor. En dan is er nog een boze stiefmoederdie dochters heeft die paris en Hilton heten. Of wat te denken van de goede maar wel zeer vergeetachtige fee? Alles gaat dus nèt een beetje anders, maar één ding is zeker: het sprookje loopt wel goed af.

Een verrassende voorstelling met expressieve personages, snelle dialogen, veel humor en leuke liedjes. De entree voor deze sprankelende voorstelling boordevol (soms heerlijke flauwe) grappen bedraagt €5,-

Reserveren

Reserveren kan via de website van Theater Landgraaf waar u ook terecht kunt voor heel wat informatie over deze musical en natuurlijk veel meer voorstellingen op: http://www.theaterlandgraaf.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk