SVN BLIJFT OP KOERS VOOR PROMOTIE NAAR 2DE KLASSE

SVN/BtB Consultancy wist gisteren Heksenberg van zich af te houden in een spannende thuiswedstrijd. Er werd met het kleinst mogelijke verschil gewonnen. Fotografie en verslag: Jos Steinen.

Landgraaf 11 juni 2019, 11:02

SVN toont veerkracht en bereikt de finale waarin zij a.s. zondag tegen Geleen-Zuid voor een plaats in de 2de klasse spelen. Het was Heksenberg dat de score al na 5 minuten wist te openen. Olijve ging op rechts door en legde de bal neer voor de voeten van Steven de Winter en hij liet doelman Tim Mohnen kansloos, 0-1.

Hierna was het SVN wat het heft in handen nam en gaandeweg Heksenberg terugdrong op eigen helft. De 250 toeschouwers zagen een vermakelijk duel en het was spannend. Velen hadden meer verwacht van Heksenberg maar door blessures en schorsingen kon trainer Michel Broeders niet zijn sterkste team opstellen, wellicht dat dit SVN de kracht gaf om goed partij te bieden.

De rust brak aan met een 0-1 stand. Na de thee floot scheidsrechter van de Ven na 5 minuten weer af en dirigeerde de mannen naar binnen vanwege het onweer wat was los gebarsten. Het duurde ruim 20 minuten voordat de acteurs weer konden beginnen. Het was Raul Erkens die in de 55ste mi nuut een vloeiende aanval op aangeven van Vichy Marchena beheerst wist af te ronden en hij trok de stand gelijk, 1-1.

SVN speelde vol voor de winst en Heksenberg kwam de gehele 2de helft er niet meer aan te pas en het was wachten op de bevrijdende 2de treffer. Heksenberg wist het einde te halen en er diende verlengd te worden. In de verlenging was het alleen nog maar SVN wat de klok sloeg. 5 minuten voordat er strafschoppen dreigden te komen verzilverde Jasper Braad een vrije trap en de 2-1 voor SVN was een feit. Heksenberg gooide nu alles op de aanval maar kon de SVN verdediging echter niet meer in verlegenheid brengen.

Bitter was de rode kaart die een verdediger van Heksenberg nog ontving van de uitstekend leidende scheidsrechter van de Ven. De vreugde was groot bij alles wat SVN heette toen het eindsignaal klonk.

Zondag a.s speelt SVN tegen Geleen-Zuid voor één p[laats in de 2de klasse. Plaats van handeling is nog niet bekend maar voor woensdag 14:00 uur moet dit bij beide verenigingen bekend zijn. Of Geleen-Zuid krijgt zijn zin en speelt op kunstgras of SVN op het echte gras. Als dit bekend is zullen wij dit communiceren en publiceren.

Meer informatie over SVN/BtB Consultancy vindt u op: http://www.svn-landgraaf.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk