NIEUWE GEDIP[LOMEERDE JAZZ-JUF BIJ PHDES

Jazz-juf wordt je niet 1, 2, 3. Welgeteld twee jaar duurde de opleiding voor Danique Schins-Bemelmans. En nu was er loon naar werken voor haar en PHDES.

Lambert Rinkens, Landgraaf 10 juni 2019, 20:25

Op zaterdag 8 juni behaalde Juf Danique, zoals we haar nu volkomen terecht kogen noemen haar diploma jazzleider niveau 3. Twee jaar lang opdrachten, oefeningen en theorie gingen daar aan vooraf.

Haar examen is met goed gevolg afgesloten. Niet alleen werd de praktische danskennis getoetst , maar er moest ook een theoretisch examen afgelegd worden.Al met al hartstikke spannend voor Danique maar ook voor PHDES.

De dansmeiden van PHDES en Danique leverden een prachtig resultaat af en op het eind van de ochtend mocht Danique haar diploma dan ook in ontvangst nemen.Tijd voor bloemen en felicitaties namesn PHDESW en iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt.

Jazzleider 3 erkent Danique als echte juf, maar dat was ze voor PHDES eigenlijk al lang. Danique geeft in de praktijk namelijk al jarenlang les aan verschillende dansgroepen. Afelopen njaar waren dit de 5/6 -jarigen en de 7/9-jarigen.

Voor meer informatie over PHDES en haar activiteiten kunt u http://www.PHDES.nlterecht op:

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk