‘DE STRONTVLIEG’ MEER DAN DE MOEITE WAARD

Op donderdag 13 juni en zondag juni speelt musical A-groep van Jeugdtheater Landgraaf: ‘de strontvlieg’. En dat een strontvlieg het bekijken meer dan waard is, wordt door de jongeren danig onder bewijs gesteld.

Lambert Rinkens, Landgraaf 7 juni 2019, 21:24

De jongeren -10 t/m 15 jaar- spelen een humoristische musical met een vette knipoog naar het sprookje van Assepoester. De mini-musical, die slechts een klein uur duurt is bedoeld voor iedereen vanaf 5 jaar (en ouder) en speelt zich af in de insectenwereld.

Daar is Prins Willem Alexander mestkever op zoek naar een vrouw om mee te trouwen. Alle (ongehuwde) vrouwelijke insecten worden verzocht aanwezig te zijn op het bal…..

Voor wie zal hij kiezen? Toch niet de strontvlieg, want die stinkt naar poep en pies? To, de vlo vindt dat zij de meeste kans maakt, maar daar denken de verwaande vlinders, de gevaarlijke kruisspinnen, de doodgraver en de deftige sprinkhaanlakei toch anders over. Maar wie wordt dan de toekomstige bruid van de knappe prins? Kom kijken!!

De entree bedraagt €5,-. De musical begint donderdag 13 juni om 20:00 uur en zondag middag om 14:30 uur. reserveren is gewenst. Dit kan door volgende email adres over te nemen: reserveren@theaterlandgraaf.nl of telefonisch via 045 531 0929 (Ma t/m vr van 10 tot 12:00 uur)

Meer informatie over de voorstellingen en Jeugdtheater Landgraaf vindt u op de volgende website: http://www.theaterlandgraaf.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk