SVN VOL OP STOOM VOOR PROMOTIE NAAR 2de KLASSE

SVN/BTB Consultancy zette afgelopen weekeinde Obbicht met een 2-0 zege aan de kant. De eerste stap naar promotie is dus gezet. Maandag staat het vervolg op de agenda.

Lambert Rinkens, Landgraaf 6 juni 2019, 19:29

Jos Steinen leverde wederom de nodige tekst, foto’s en informatie voor dit artikel.

De 1ste finale vond afgelopen zondag plaats. De hele dag waren de jongsten al volop bezig met het 13de Parkstad Limburg Cup Toernooi. Tegenstander van de SVN-volwassenen was echter Obbicht, een club die volgend seizoen een fusie aangaat met Armade.

SNN was en op dreef en een maatje te sterk voor Obbicht. Daar leek het in de eerste helft echter niet op, toen had Obbicht het betere van het veldspel. Doelman Tim Mohnen was de grote sta in de weg met een prachtige safe op een verwoestende knal van een van de Obbicht voorwaartsen.

SVN had het betere van deze match omdat zij wel hun krachten goed verdeelden. In de tweede helft bleek Obbicht zich namelijk in de eigen krachten verkeken te hebben. De tank was leeg en SVN kreeg steeds meer van het spel.

Raul Erkens is bij SVN de man van de vrije trap. En dat stelde hij in de 60ste minuut ook onder bewijs met een precies afgemeten schot, 1-0. Vichy Marchena was in de 80ste minuut de scherprechter die Obbicht de das helemaal omdeed, 2-0.

Scheidsrechter Marco Bos kreeg de complimenten voor het uitstekend leiden van deze belangrijke wedstrijd, geassisteerd door de heren Huijs en de Bruin.

Pinkstermaandag

Het kan verkeren in de voetbalwereld. Terwijl UOW’02 helaas gedegradeerd is en met haar jeugdig elftal aan de toekomst moet gaan bouwen, gaat SVN wellicht het tegenover gestelde doen. Komende maandag kan SVN de volgende stap zetten in de richting van de 2de klasse en wel om 14:30 uur en ook nog eens thuis.

Tegenstander is dan Heksenberg dat RVU met 3-2 wist te kloppen. En toeval of niet: Heksenberg is in het aanstaande seizoen de nieuwe club van de voormalige UOW’02 trainer Wim Zagar.

Pinkstermaandag is voor velen een vrije dag, dus op naar het SVN/BtB Consultancy terrein om de club te steunen. Spannend zal het altijd worden!

Meer informatie over SVN vindt u op: http://www.svn-landgraaf.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk