NOG 1 NACHTJE SLAPEN EN DAN NAAR WAUWbach!!

Met nog geen 24 uur meer op de teller staat menige feestvierder al in de startblokken. Nog een keer slapen en dan begint het feestgewoel in de tent in de Groenstraat!

Lambert Rinkens, Landgraaf 6 juni 2019, 20:14

Drie topbands: Barosz, The Xperience en Los Bastardos. En dan nog eens een bak vol bands in de partykroegen. Het feest kan dus niet meer stuk. En alles in het kader van WAUWbach of te wel: ‘T GANSE DURP VIERT!

En dat is de kern van de zaak: het hele dorp viert feest. Het hele dorp komt bij mekaar om samen te zijn en te genieten. Oude bekenden komen zich weer eens tegen, oude vriendschappen wordt nieuw leven ingeblazen met een drankje en top muziek.

Nu staat er dus “het hele dorp komt bij mekaar”. Helemaal correct is dat echter niet. Het gaat verder dan alleen het eigen dorp. Verleden jaar bleken er dus een dame uit uit Spanje en een heer uit Portugal te zijn. Geen stel overigens. Maar ze vielen wel meteen met de neus in de boter. Twee meer dan glunderende koppies die een top avond hadden. En zij bleken niet de enigen te zijn.

Organisator Frank Hermans heeft er aardig wat tijd en moeite in gestoken om er ook dit jaar weer een topper van te maken. En aan de bands zal het zeker niet liggen. In de tent niet en in de party kroegen ook niet.

De tent gaat om 18:00 uur open en de eerste band begint rond 19:00 uur

Op naar de tent dus en feesten maar!

Meer informatie over WAUWbach vindt u op:http://www.facebook.com/events/169209583770364/

Fotografie: De Landgraaf Courant/Lambert Rinkens

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk