UOW’02 NEEMT DUBBEL AFSCHEID

UOW’02 moest het opnemen tegen Jekerdal om in de nacompetitie de klassenhandhaving te bewerkstelligen. Vooraf was al bekend dat dit een zwarte klus zou worden. Te zwaar en daar bleef het niet bij.

Bert Wassen leverde zoals gebruikelijk de nodige informatie.

Landgraaf 5 juni 2019 20:08

De wedstrijd tegen Jekerdal eindigde met een 0-6 nederlaag voor het jeugdige Landgraafse team. Alle inzet ten spijt was het een te zware dobber voor het team in opbouw. degradatie is nu helaas een feit.

Afscheid uit de derde klasse dus voor de mannen. Maar het was niet het enige afscheid.

UOW’02 en Wim Zagar nemen na 5 jaar afscheid van elkaar!

Na vijf jaar goed en prettig samengewerkt te hebben , scheiden aan het eind van het seizoen de wegen van hoofdtrainer Wim Zagar en UOW’02. Een bevlogen trainer , die de leer van Raymond Verheijen als geen ander weet uit te dragen en toe te passen in zijn trainingen. Wim gaat UOW’02 verlaten en start komend seizoen met een nieuwe uitdaging bij RKVV Heksenberg.

Met UOW’02 promoveerde Wim naar de 2de klasse. Een prima prestatie, die mede door een groot aantal blessures binnen de selectie, jammer genoeg maar een seizoen duurde. na de degradatie moest een jong en onervaren team, met voornamelijk spelers uit de eigen jeugdopleiding, in de 3de klasse de kar trekken en proberen de draad weer op te pakken om in de toekomst toch weer de stap omhoog te kunnen maken.

Deze stap zal na de degradatie van vandaag vanuit de 4de klasse ook weer gezet moeten worden. Een weg die UOW’02 bewust kiest door een geplande doorstroming van eigen jeugd te realiseren.

Dit streven kost tijd en energie. Spelers dienen zich als individu en als team te ontwikkelen. Wim heeft in dit proces altijd zijn rol vervuld. Een proces wat met vallen en opstaan gepaard gaat en niet van vandaag op morgen tot het gewenste resultaat leidt. UOW’02 en in het bijzonder zijn opvolger kan zeker gebruik maken van de eerste stappen, die onder Wim zijn gezet.

UOW’02 bedankt Wim Zagar voor al die fijne jaren bij UOW’02, waar hij naast het voetbalgebeuren ook veel aandacht aan de organisatie en de accommodatie heeft besteed. Wij wensen Wim als trainer en als persoon alle goeds voor de toekomst en natuurlijk ook heel veel succes bij zijn nieuwe club. Tevens hopen wij Wim, Karin en familie ook in de nabije toekomst nog regelmatig bij UOW’02 te mogen verwelkomen.

Bestuur en leden UOW’02

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk