AVONDVIERDAAGSE LANDGRAAF VERDUBBELD HAAR SUCCES

Lopen of wandelen is voor de meesten vanzelfsprekend. Dat het tegenwoordig te weinig gebeurt wordt steeds duidelijker. Gelukkig blijkt de Avondvierdaagse te Landgraaf een ander signaal af te geven.

Lambert Rinkens, Landgraaf 30 mei 2019, 20:51

De Avondvierdaagse te Landgraaf is net achter de rug en er mag gerust èn terecht van een succes gesproken worden in dit verband. De westerse mensheid beweegt veel en veel te weinig. Zien we dan dat het aantal deelnemers aan de vierdaagse verdubbeld is zou het overigens ook een groot succes genoemd mogen worden.

Op 20, 21 en 22 mei namen er maar liefst 1701 deelnemers naar de start en trippelden vrolijk op hun eigen tempo en naar hun eigen vermogen deel aan de Avondvierdaagse in Landgraaf. Afgelopen jaar bedroeg het aantal wandelaars nog 803. Een ruime verdubbeling is meer dan de organisatie zelf had hopen te dromen.

Vooral een meer dan aangename conclusie is het gegeven dat ook mensen met een beperking volop de kans benutten om ook deel te nemen. Beperking, kansarm of kansrijk, zij gingen massaal over de finish. En dan mag men gerust van een meer dan geslaagde organisatie spreken.


Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk