FANFARE EENDRACHT EN ST.CECILIA HERTEN SAMEN IN CULTUURHUIS LANDGRAAF

Dubbel muzikaal feest in het Landgraafs Cultuurhuis. Twee top fanfares geven samen één concert met onder andere werk van het WMC 2017.

Landgraaf 28 mei 2019, 11:42

Op zaterdag 15 juni 2019 geeft Fanfare Eendracht Nieuwenhagerheide een concert met Fanfare St. Cecilia uit Herten. De drumband van Fanfare Eendracht Nieuwenhagerheide opent deze avond onder leiding van Paul Franken.

Fanfare Eendracht onder leiding van Bert Deckers neemt daarna het stokje over en speelt onder andere het prachtige en uitdagende werk “In other words”. Dit werk is geschreven als keuze werk voor het WMC in 2017.

Fanfare St. Cecilia Herten, onder leiding van dirigent René Schrader, sluit deze muzikale avond af. Deze avond spelen zij o.a. de bijzondere werken Galet et Belleum van Jan de Haan en het fantastische werk dat Fanfare Eendracht vorig jaar ook speelde: “Glimpses of a life” van Harrie Janssen.

Het concert begint om 20:00 uur in Cultuurhuis Landgraaf, Veldstraat 19. De entree is een vrije gave.

Meer informatie over Fanfare Eendracht Nieuwenhagerheide vindt u op : http://www.fanfare-eendracht.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk