TOPDRUKTE IN THEATER LANDGRAAF

De komende weekeinden heerst er topdrukte in Theater Landgraaf. op dit moment lopen de laatste voorbereidingen voor de presentaties van heel wat jeugdgroepen en dat beloofd!

Landgraaf, 26 mei 2019, 20:49

Alle les- en productiegroepen van de JeugdTheaterSchool Landgraaf zijn druk in de weer met de voorbereidingen van hun eindpresentaties.Doorlopen en Generale repetities zijn aan de orde van de dag. kostuums en rekwisieten zijn van zolder gehaald, licht en geluid worden getest. Kortom het gonst van de activiteiten.

Maar liefst 9 groepen treden in het voetlicht!

Vrijdag 31 t/m 14 juni zijn eerst de lesgroepen aan de beurt. Zij zullen het spits afbijten. Lesgroep1, lesgroep 2, lesgroep 3, groep 4 en 5 presteren voor elk wat wils: “De Schrik van de Zeven Zeeën”, De Inrichting, Ans en Grietje, losse scènes, extravagante obers in een 5 sterren restaurant, et cetera.

Na deze groepen beginnen de presentaties van de productiegroepen met musicalsen de jong-volwassenen-groep presenteert een avondvullende presentatie. Per dag treden er 2 tot 3 groepen voor het voetlicht.

Al met al presentaties om het jeugdige talent te aanschouwen en dat geldt niet alleen voor familie of bekenden. De jeugd komt er stormende hand aan. En nu is de kans om dit jong bloed al in actie te bewonderen.

Meer informatie over Theater Landgraaf, tijden, prijzen et cetera vindt u op: http://www.theaterlandgraaf.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk