HEEMKUNDE LANDGRAAF HOUDT EXTRA LEZING

D-Day, 6 juni 1944, de geallieerden landen in Normandië, Frankrijk. Nu exact 70 jaar later organiseert Heemkundevereniging Landgraaf een extra lezing met aandacht voor de tweede Wereldoorlog.

Lambert Rinkens, Landgraaf 22 mei 2019, 20:00

Heemkundevereniging Landgraaf last een extra lezing in die gegeven wordt door Cecil Buis. De lezing begint om 19:30 uur in het MFC An de Voeëgelsjtang12 in Landgraaf (Nieuwenhagerheide). Zoals gebruikelijk is deze lezing gratis.

Cecil Buis zal de lezing digitaal presenteren. Het thema is de Tweede Wereldoorlog en de Amerikaanse rol daarin. Een rol die veel Amerikaanse jonge soldaten het leven koste. Op de Amerikaanse Militaire begraafplaats te Margraten liggen nu nog rond de 10.000 van de voorheen 20.000, van hen begraven.

Meer informatie over de Heemkundevereniging Landgraaf, mogelijkheden en activiteiten vindt u op: http://www.heemkundelandgraaf.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk