SAMENWERKING EN SAMEN BEWEGEN IN LANDGRAAF

Met zijn drieën samen aan de bak en er al bewegend een succes van maken. een geslaagde combinatie SBO de Wissel, P.H.D.E.S. en Sportvereniging Schaesberg.

Lambert Rinkens, Landgraaf 19 mei 2019, 19:39

Na een eerdere samenwerking door middel van een outdoor Freerun-event te organiseren tijdens de Koningsspelen voor alle groepen van OBS de Wissel, werd hernieuwd de samenwerking gezocht. Er werd namelijk voor de Spoorzoekertjes van de onderbouw van de Wissel, een heuse vierde beweegmanifestatie georganiseerd op woensdagochtend 15 mei.

Ook deze keer werkten GV PHDES en SVS samen met directie en leerkrachten van OBS de Wissel en maakten er een geslaagde en prachtige manifestatie van in Landgraaf.

Om gezond en vitaal te blijven zijn gezonde voeding en bewegen cruciaal. daarom was er ook voedingscoach Andre Mostard aanwezig. Hij verstrekte de nodige informatie aan de ouders tijdens een presentatie.Wat is gezonde voeding en wat niet? verder gaf hij informatie over Jongeren op Gezond Gewicht, JOGG.

De Spoorzoekertjes waren vertegenwoordigt met het aantal van 17 met daarbij 10 ouders/verzorgers. bewegen zoals klauteren, rollen of balanceren en tal van andere bewegingsvormen kwamen aan bod.

Speciaal voor het bewegen van jongeren is er het Nijntje programma. GV PHDES is daar een gecertificeerde vereniging in.

Neem dus gerust voor dit onderdeel, meer informatie of voor lekker actief en gezond sporten contact op met: http://ww.phdes.com

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk