VOETBALKRAKER IN DE ONDERSTE REGIONEN

UOW’02 zal voor de punten moeten gaan tegen RKVVM. En bovendien is het Moederdag dus er staat nogal wat te gebeuren aanstaande zondag. Een voorbeschouwing van Bert Wassen.

Landgraaf, 10 mei 2019, 23:22

Alle UOW’02 moeders vrij entree op Moederdag!

Na twee goeie, mooie maar vooral noodzakelijke overwinningen is UOW’02 op de goede weg naar een veilige plek op de ranglijst in de 3de Klasse A. Maar we zijn er nog lang niet!!

Zondag 12 mei, alle UOW’02 moeders hebben dan vrije entree en dan wacht al weer de kraker tegen het laaggeklasseerde RKVVM. RKVVM dat is wel altijd een stugge tegenstander voor het jonge UOW’02 team. In de uitwedstrijd, kwamen wij , ondanks diverse kansen, waaronder één penalty in de slotfase, die wij niet konden verzilveren, ook maar tot een doelpuntloos gelijkspel.

Toen hebben wij twee dure punten laten liggen, die wij nu nog steeds missen! Dus van onderschatting zal absoluut geen sprake zijn. Naar verwachting zal UOW’02 zondag wel weer over een nagenoeg complete selectie kunnen beschikken.

Daarentegen zal RKVVM voor zijn laatste kans willen gaan om directe degradatie te ontlopen.

UOW’02 zal ook voor de volle winst willen en moeten gaan om niets aan het toeval over te laten en op eigen kracht de beoogde doelstelling te halen en niet afhankelijk te zijn van de uitslagen op andere velden. Met de ondersteuning van onze 12de man, onze vaste supporterskern, dienen wij de benodigde punten binnen te halen.

Want na deze krachtmeting tegen RKVVM volgen nog twee krakers tegen kampioen Sporting Heerlen en het hoog geklasseerde RVU. Maar zoals al eerder gezegd, is het een megaprestatie om met dit jonge en onervaren UOW’02 team het 3de klasserschap veilig te stellen en niet afhankelijk te zijn van de resultaten van de andere clubs. Dus zondag weer samen echt knallen en de punten in eigen huis houden!

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Hans Janssens. Veel succes en wij verwachten dat wij veel UOW’02 toeschouwers en uiteraard moeders welkom mogen heten en hopen op een mooie voetbalzondag!

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk