MARIETTA PETKOVA IN THEATER LANDGRAAF

Zondagmiddag 19 mei kan men in Theater landgraaf genieten van Marietta Petkova. Zij zal dan een pianorecital uitvoeren: Claude Debussy. Een combinatie van twee grootheden dus.

Lambert Rinkens, Landgraaf 9 mei 2019, 19:36

Marietta Petkova zal van Debussy’s werk Preludes, Book 1 & 2 ten gehore brengen. Debussy componeerde deze twee boeken met preludes tussen de jaren 1909 en 1913 en vormen een hoogtepunt uit de impressionistische pianoliteratuur. pianomuziek verweven met elementen uit de schilderkunst, literatuur, mythologie, dans èn humor.

Daar tellen we dan bij op dat Marietta Petkova, die nu al jarenlang in Nederland woonachtig is, overal positieve bijval ontvangt. Overal waar zij haar talent onder bewijs stelt weet zij de zalen in vervoering te brengen met grootse vertolkingen van vooral het romantisch repertoire.

Het is dus een absoluut uitgelezen kans om deze sterpianiste met haar enorme virtuositeit en muzikaliteit aan het werk te zien en te bewonderen. Bij haar is ieder concert een belevenis.

Dit concert zal plaatsvinden op zondag 19 mei 2019, aanvang 14:30 uur. Entree €15,00 en €10,- voor kinderen tot 12 jaar en studenten.

Meer informatie over deze waarlijk speciale happening en Theater Landgraaf in het algemeen vindt u op: http://www.theaterlandgraaf.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk