NIEUWE NOR HEEFT EXTRA LANGE DANSNACHT

Nieuwe Nor Nacht , het dance-platform van de Nieuwe Nor, presenteert aanstaande zaterdag een extra lange dansnacht. Dansen kan dan voor het eerst tot 06.00 uur.

Lambert Rinkens, Landgraaf 8 mei 2019, 21:00

Liefhebbers van techno-muziek kunnen hun hart ophalen in het komende weekeinde in de Nieuwe Nor te Heerlen. Dance tot de zon weer zo ongeveer opkomt, of anders gezegd tot 06.00 uur.

op het programma staan onder andere ROD, het alter ego van publiekslieveling Benny Rodrigues. Verder ook vijf talentvolle DJ’s uit Parkstad die een dj-set draaien.

Maurice Laven, dance-programmeur van de Nieuwe Nor licht het toe: ” De afgelopen maanden hebben we al een aantal evenementen georganiseerd die tot 05.00 uur duurden. Het besef dat dit nu kan in Heerlen sijpelt door bij bezoekers en wordt met veel enthousiasme ontvangen door organisatoren van evenementen. De komende maanden gaan we hier nog meer mee experimenteren, a;l betekent het niet dat we altijd langer door zullen gaan……”

Het is dus een uitgelezen kans om gebruik van te maken voor de liefhebbers! leuke bijkomstigheid is dat diegenen die tot 06.00 uur doorzetten 20 minuten later de bus naar Aken al kunnen pakken.

Meer informatie over deze ‘special’ en over de Nieuwe Nor vindt u op: http://www.niewuenor.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk