SWINGING SOULISCO IN HET STREEPERKRUIS

Wie de 70’s en 80’s heeft meegemaakt weet het vast nog, een geweldig creatieve tijd hetgeen zeker ook op muzikaal gebied van toepassing was. En daar kan men binnenkort weer opnieuw van genieten.

Lambert Rinkens, Landgraaf 3 mei 2019, 17:39

Een tijd waarin de ene hit na de andere in vinyl verscheen. Een tijd waarin de mode zich aanpaste aan de muziek. Marvin Gaye, Al Green ,of The Temptations. En terwijl de soul nog na denderde in het gehoor was er ineens de Disco. De focus lag op het dansen en daar hoefde de artiest niet meer bij te zijn om op te treden de DJ deed zijn intrede.

Voor de soul- en discoliefhebbers wordt het opnieuw swingen en dansen geblazen op 11 mei in het Streeperkruis met verschillende DJ’s. BAUKE (THE BOOGIEMAN), SANDY en RICO VRIJHOEVEN zullen er dan garant voor staan dat een normaal mens niet meer stil kan zitten.

SOULISCO zal plaatsvinden op 11 mei 2019 in het Streeperkruis te Landgraaf. Deuren open: 20:00 uur tot 02:00 uur. De entree bedraagt in de voorverkoop €5,- Voor meer informatie kunt u terecht op: http://www.facebook.com/souliscoparty

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk