UOW’02 ZONDAG VERDER TEGEN CENTRUM BOYS IN EINDFASE COMPETITIE

Zoals de archieffoto van de derby SVN – UOW’02 al laat zien: UOW’02 bouwt aan de aanval. En dat zal komende zondag uit tegen Centrum Boys ook het doel moeten zijn. Een voorbeschouwing van Bert Wassen.

Landgraaf 1 mei 2019, 19:53

Jeugdig UOW’02 had een een goede start van de eindfase van de Competitie!

Na de goede prestatie en de prima overwinning bij Leonidas op 28 april, staat nu de belangrijke eindfase van de competitie voor de deur en zal het jonge UOW’02 team met ondersteuning van de steeds weer talrijke supporters uit het Waubachse alle zeilen moeten bijzetten om SAMEN tot een goed eindresultaat te komen.

Zondag wacht alweer een uitwedstrijd en tegen het stugge en fysiek sterke Centrum Boys zal dit zeker een moeilijk duel worden op sportpark Tuddernder Weg voor onze jonge garde.Cadeautjes worden in deze fase van de competitie niet uitgedeeld, dus zullen wij evenals bij Leonidas van eigen kracht en samenwerking moeten uitgaan.

In deze periode betekend het: eerst presteren en dan pas feesten! Met andere woorden: UOW’02 moet het eerst laten zien en dan pas feestvieren! Bovendien is het een megaprestatie om met dit jonge en onervaren team het 3de klasseschap veilig te stellen en niet afhankelijk te zijn van de resultaten van andere clubs.

En dan nog iets

UOW’02 startte de competitie thuis tegen Centrum Boys en toen wisten wij de vele goede kansen niet te benutten en eindigde de wedstrijd zoals die begon: 0-0. In elke wedstrijd krijg je één of meerdere kansen, zaak is het dan om die te benutten. Zondag bij Leonidas duurde het ook héél lang voor dat wij de punten in de zak hadden!

Kom op mannen, laat het zondag weer samen zien en neem de broodnodige punten mee naar Waubach! De aftrap in Sittard is zoals gebruikelijk om 14:30 uur en het sportpark is goed bereikbaar via de Selfkant bij de vroegere grensovergang Wehr. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Stan Laarhoven.

Veel succes en wij verwachten dat wij veel UOW’02 toeschouwers welkom mogen heten en hopen op een mooie voetbalzondag!

Met dank aan Bert Wassen voor deze voorbeschouwing.

Meer informatie over UOW’02 vindt u op: http://www.uow02.nl

Fotografie: De Landgraaf Courant, stock

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk