OOK SVN/BtB CONSUTANCY DOET GOEDE ZAKEN

Een waar doelpuntenfestijn bij SVN/BtB Consultancy – Centrum Boys. En dat was voldoende om de tweede periode voor zich op te eisen. Een verslag van Jos Steinen.

Landgraaf 29 april 2019, 19:14

SVN/BtB Consultancy heeft op overtuigende wijze de 2de periode weten binnen te halen en niet alleen dat, ook de 2de plek in de eindrangschikking is vast in handen gekomen van het team getuige het doelsaldo van +38.

Officieus was het vorige week al zover maar nu is het dan officieel en het team kan zich gaan opmaken voor promotie/degradatiewedstrijden naar de 2de klas.

Centrum Boys was vandaag geen partij voor de mannen van Dennis Voorst. Liefst 9 keer moest de gasten doelman de bal uit het net vissen. In de 1ste helft was het Mitchell Mertens die de score op aangeven van Vichy Marchena opende, 1-0.

Een droge knal van Raul Erkens zorgde voor de 2-0 terwijl Jasper Braad de 3-0 en 4-0 voor zijn rekening nam. Vlak voor rust scoorde Centrum Boys de 4-1 door toedoen van Appie.

Na de thee duurde het even voordat de machine weer op gang kwam. Het was Glenn Lemijn die de 5-1 voor zijn rekening nam. Sefa Sarigöz krulde de bal op fraaie wijze in de bovenhoek en de stand was 6-1.

Kai Vlaspoel liet ook van zich spreken en scoorde de 7-1. Het slotakkoord nam Mitchell Mertens voor zijn rekening. Hij liet het net bollen voor de 8-1 en 9-1. De uiterst sportieve wedstrijd werd uitstekend geleid door scheidsrechter Hans Janssens uit Roermond.

De volgende wedstrijd die SVN/BtB Consultancy speelt is op zondag 12 mei thuis tegen Weltania uit Heerlen.

Meer informatie over SVN/BtB Consultancy vindt u op: http://www.svn-landgraaf.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk