VANAVOND: A MINOR PROBLEM IN EUROLYMPIA

Het mag dan wel Koningsdag zijn maar dat betekent niet dat je hem hier of traditioneel vieren moet. Doe eens wat anders en ga naar A Minor Problem in Taverne & Bistro EurOlympia.

Lambert Rinkens, Landgraaf 27 april 2019, 16:32

Waarom moet een mens op Koningsdag perse in het oranje of naar een braderie? Moet dat überhaupt? Nee dus. Je kunt jezelf ook trakteren op iets bijzonders zonder aan de ‘oranjegekte’ mee te doen. Een top avond met een van de meest talentrijke jonge bands uit Parkstad: A Minor Problem.

Absoluut de moeite waard om eens net de grens over te wippen: A Minor Problem. Een hele toffe band, jong, fris, verrassend en meer dan getalenteerd.

De band bestaat uit Laura Winkens op drums, Dean Vrösch als zanger, Maikel Zerdoner, gitaar, Juul Stikkelbroek, gitaar en Dominique Penders op de bas. Ze komen uit Heerlen en het genre waar zij in zouden moeten spelen is dan Rock-Punk.

‘Zouden moeten spelen’, want verder valt de band niet in een hokje te proppen. En dat is dan ook zo ongeveer het laatste wat ze willen. En ja, ze spelen af en toe een cover, maar dat is dan alles behalve noot voor noot naspelen. Als er al een cover komt moet je goed bij de les blijven om ‘m te herkennen.

Is een nummer van GreenDay dat zij spelen, of alle andere nummers op het repertoire Punk? Zou kunnen. Maar net zo goed is het dat niet volgens sommige insiders.

Voor, hun zelf lijkt het eigenlijk niet uit te maken. Hun interesse ligt in het live spelen, ieder nummer hun draai geven en er veel plezier in hebben. En met het talent dat zij in huis hebben is het live meemaken van een van hun gigs dus echt een belevenis.

Vanavond kan dat vanaf 21:00 uur in Taverne & Bistro Eurolympia. Im Mühlenhof 14 übach Palenberg.

Meer info over Taverne & Bistro Eurolympia vindt u op: http://www.facebook.com/Eurolympia/

Meer info over de band vindt u op: http://www.facebook.com/aminorproblemband/

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk