HARRY DRIESSEN HEIDETRAIL 40STE EDITIE

Sport- en Trimclub Brunssummerheide, kortweg STB, organiseert traditiegetrouw de Harry Driessen Heidetrail. Dit jaar is er op 19 mei de jubileum editie en wel de 40ste. Enige informatie.

Lambert Rinkens, Landgraaf 27 april 2019, 15:31

Er mag dan wel bij STB Brunsummerheide in de naam staan maar in dit geval wijst dat toch lichtelijk de verkeerde kant op, uiteindelijk is STB een oer-Landgraafse vereniging die in 1967 zijn eerste stappen maakte.

En wederom is ‘lichtelijk de verkeerde kant op’ in dit geval dan ook weer niet helemaal correct. De Harry Driessen Heidetrail vindt dus wel degelijk op de Brunssmmerheide plaats en wel op zondag 19 mei. Handig voor de deelnemers: deels op verharde weg trouwens.

Nu is de Brunssummerheide bij de meeste mensen dus wel bekend en het is, laten we eerlijk blijven, een echt heel mooi stukje natuur. En om daar een trail te kunnen lopen is waarlijk genieten.

De Harry Driessen Heidetrail

Het parcours is heuvelachtig door bos en heide en voert over onverharde paden en single trails. STB biedt in de Harry Driessen Heidetrail voor alle categorieën op de volgende tijdstippen:

  • 10:00 uur Jeugdloop 4-7 jaar, 600 meter
  • 10:15 uur Jeugdloop 8-12 jaar, 1000 meter
  • 10:30 Start to Run, 3 km
  • 11:10 uur Korte loop, 6 km (Rur-Eifel-Cup Wertung)
  • 12:00 uurHoofdloop Int. Heidetrail, 10,2 km (Rur-Eifel-Cup Wertung)

Start- en finishlocatie: V.V. Sylvia, Puddelerweg 166, 6373 QQ, Landgraaf

Neem de benen 02

De vereniging mag dan wel ooit klein begonnen zijn (welke vereniging niet, zeggen we dan maar). Tegenwoordig is het wel anders. Nu hebben we het over een fikse vereniging, die overigens heel veel tijd en aandacht besteed aan het gezond begeleiden en opleiden van nieuwe èn reeds ervaren leden.

Hiervoor is er een speciaal programma in het leven geroepen onder de noemer ‘Neem de benen 02’. Voor geïnteresseerden loont het de moeite zeker om contact op te nemen met STB hierover!

Voor meer informatie over STB kunt u terecht op: http://www.stblandgraaf.nl


Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk