DE ZULDERVRUNG: EEN SWINGENDE ZOLDER EN VIJF MAN

Vijf man, een swingende zolder, een gemeenschappelijke passie en een uit de hand gelopen hobby: de Zuldervrung. En die treden op in Theater Landgraaf. De info.

Landgraaf 24 april 2019, 19:04

Binnenkort treden de Zuldervrung op in Theater Landgraaf. en dat is het resultaat van een gemeenschappelijke passie die lichtelijk uit de klauwen gelopen is.

De vijf mannen, twee vijftigers en drie zestigers waarvan vier geboren en getogen te Nieuwenhagen en nummer vijf te Kerkrade treffen zich wekelijks op de zolder van Jos Wetzels. Alhoewel zolder, die is inmiddels omgebouwd tot studio. ‘Uit de hand gelopen’ is dus wel degelijk van toepassing in deze.

De voorstelling

De voorstelling ‘Al wèr ee joar vuurbeij’ vormt een lustrum, want het is alweer het 5 optreden in theater Landgraaf: bij Café Chantant 2016, bUITenMARKT 2017, Zuldervrungovvend 24 maart 2018, matineevoorstelling ‘Lazy sunday afternoon’ op 16 september 2018 en nu weer met een volledig avondprogramma.

Voorop staan nummers die de heren leuk vinden en die in het Limburgs zijn. Daar blijft het echter niet bij, verder staan er Nederlandstalige, Engelse en Duitse nummers op hun playlist. Soms zetten ze een gedicht over op muziek, soms hebben zij eigen nummers. Als het maar modieus, pakkend, meerstemmig en interessant is om naar te luisteren en onderhoudend is.

In ‘Al wer ee joar vuurbeij’ hoort u hoort u het resultaat van de Zoldersessies van het afgelopen jaar met bestaand, maar zeker ook veel nieuw repertoire!

Laat u verrassen!

Het optreden vindt plaats op vrijdag 17 mei in Theater Landgraaf, aanvang is om 20:30 uur en de entree bedraagt €7,50.

Meer informatie over Theater Landgraaf vindt u op: http://www.theaterlandgraaf.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk