UOW’02 LAAT KOSTBARE PUNTEN IN VALKENBURG ACHTER

UOW’02 heeft ieder punt broodnodig. Gisteren toog het UOW’02 team naar V.V. Walram te Valkenburg. Bert Wassen vergezelde het team zoals hij dat steevast doet en leverde het verslag.

Landgraaf 23 april 2019, 18:16

UOW’02 zoekt nog steeds naar een eigen gezicht!!

Tijdens de zeker spannende wedstrijd, tussen de verder matig spelende teams, ontlokte het een van de toeschouwers een terechte opmerking: “Om te winnen moet je eerst zelf scoren en dan ook nog eens geen tegengoal incasseren”!

Onder een zeer goede leiding van scheidsrechter Oscar van Hoof zorgde de start van dit duel in de onderste regionen van de 3de klasse A al direct voor opwinding.

Balverlies van Lars Peters lag aan de basis van de eerste kans in de 1ste minuut van de wedstrijd. De prima pass van Michele Meerburg op de vrijstaande Daimy Nijenhuis was niet te missen. Toch presteerde Daimy Nijenhuis het om de bal voor open doel over te schieten. Dus kwam UOW’02 nu met de schrik vrij. Het centrale verdedigingsduo Lars Peters en Joep Weijers speelde de rest van de wedstrijd een puike partij. Het vervolg van de 1ste helft was voor de toeschouwers onder gelukkig zomerse temperaturen verder geen voetbal om echt warm van te worden.

UOW’02 kreeg na een goede aanval over rechts nog een goede mogelijkheid om te scoren. Maar Pim Theunissen was iets te laat om de bal achter keeper Tom van Uden te schieten. De ruststand was dan ook gelijk aan de beginstand: 0-0.

De thee had beide teams schijnbaar goed gedaan. In de 2de helft werd er beter gevoetbald en waren er over en weer goede scoringsmogelijkheden. Zo was de in de rust ingevallen Daan Dela Haye direct betrokken bij enkele goede en snelle aanvallen over rechts. In de 50ste minuut was het keeper Tom van Uden die de 0-1 verhinderde door met een goede safe het schot van Daan Dela Haye te keren.

In de 57ste minuut was het weer keeper Tom van Uden die een afstandsschot van Patrick Maenen nog met een uiterste inspanning over de lat kon tikken. In de 64ste minuut was het aan de andere kant Sandro Aruvaino die met een stijlvolle safe redding bracht op een diagonale knal van Michel Meerburg. Nog geen minuut later was het weer Tom van Uden die met een uiterste krachtsinspanning en prima safe nog juist antwoord had op de soloactie van Pim Theunissen en de bal corner tikte.

Onze zieke leider Bert Verberkt bleef maar appen of de stand nog steeds 0-0 was. Want door de drinkpauzes liep de wedstrijd zeker op de klok iets uit. De wedstrijd naderde het einde en de spanning en de vermoeidheid speelde beide teams parten.

De 90ste minuut stond al op het scorebord en de stand was nog steeds dubbelblank. UOW’02 moest in de slotfase de goed spelende Michel Briels in verband met een blessure wisselen. Na een corner vóór UOW’02 was de organisatie in de verdediging er even niet en uit de afgeslagen corner was de counter van Walram in de 90ste minuut dodelijk.

De 1-0 voor Walram is een feit.

Sandro Aruvaino kon nog in eerste instantie redding brengen op de intikker van Michele Meerburg, maar was kansloos bij het tikje van Taher Laoaji en de bal passeerde maar juist de doellijn: 1-0.

In de blessuretijd speelde UOW’02 “alles of niets” en was zelfs Sandro bij de laatste corner in het 16 meter gebied van Walram te vinden. Echter ook dit mocht niet baten. Het was Mike Willems die in de 92ste minuut ook nog de 2-0 wist te scoren en UOW’02 met lege handen naar huis stuurde en Walram vierde gelukkig de overwinning.

En wederom is de goed keepende UOW’02 doelman Aruvaino kansloos.

UOW’02 wacht nu in de derde uitwedstrijd op rij tegen Leonidas-W in Maastricht de volgende kraker in de onderste regionen. Ook dan zal UOW’02 met steun van de vele supporters uit Landgraaf moeten knokken voor de punten en als team met een tomeloze inzet moeten strijden voor de punten. Veel succes mannen en stroop de mouwen maar op!

Met dank aan Bert Wassen voor het wedstrijdverslag. Meer informatie over UOW’02 vindt u op: http://www.uow02.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk