DADDY COOL FESTIVAL OP VADERDAG IN AAMBOS

Aambos is het nieuwe decor voor het DADDY COOL FESTIVAL te Heerlen. Het festival is en op Vaderdag en gratis èn heeft aardig wat toppers te bieden.

Lambert Rinkens, Landgraaf 20 april 2019, 20:51

Het Aambos in Heerlen vormt in het weekend van Vaderdag het decor voor een nieuw familie-pop-festival. Het gratis toegankelijk Daddy Cool brengt op 15 den 16 juni nieuwe muzikale acts uit binnen- en buitenland. Het festival richt zich door de unieke sfeer van de plek, een plek voor positieve, dansbare muziek van o.a. Jeangu Macrooy, Baloji, La Sra, Tomasa en Dvitch Norris en veel rand-animatie, zoals o.a. een speciaal kinderprogramma en silent disco, op een breed publiek, van jong tot oud, De organisatie is in handen van poppodium NIEUWE NOR.

Hip, stoer en vooral gezellig. dat zijn de woorden die passen bij het nieuwe popfestival Daddy Cool op 15 den 16 juni. “We proefden in de stad de behoefte aan een gratis toegankelijk popfestival.”, zegt Johan de Niet, directeur van de Nieuwe Nor. “Het beleid van de Nieuwe Nor is er op gericht om iedereen in Parkstad, van 8 tot 80 jaar, op een laagdrempelige manier popmuziek te laten ervaren. Dat kan het beste via een gratis toegankelijk muziekfeest op een bijzondere plek voor de èchte festivalbeleving.” En dat werd dus het Aambos aan de rand van het centrum van Heerlen.

Het publiek mag rekenen op een muziekprogramma dat overeenkomsten vertoond met de programmering van Mama’s Pride. Een feest voor elke muziekliefhebber. En bovenal wordt Daddy Cool een echt familie-festival met een speciaal kinderprogramma op de zondagmiddag vol theater en muziek! En Vaderdag is Vaderdag natuurlijk: er is ook een speciaalbieren bar!

Er is een hele rits aan artiesten waarvan de bezoekers kunnen genieten. Wie wat en nog meer informatie vindt u op: http://www.daddycool-festival.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk