GROTE AFTELLEN PINKPOP IS BEGONNEN

De jubileum editie van Pinkpop komt met rasse schreden naderbij. Het programma is al enige tijd bekend. Althans afgezien van een wissel. Overigens, een wissel die wel vragen oproept.

Lambert Rinkens, Landgraaf 19 april 2019, 22:00

Exact 50 dagen te gaan vooraleer Pinkpop voor de 50ste maal haar poorten opent voor het publiek. Fleetwood Mac, The Cure, Bastille, Lenny kravitz en een bak vol aan top artiesten zullen in Landgraaf neerstrijken.

Inmiddels valt er echter een wijziging te melden: in plaats van de Britse zangeres Izzy Bizu zal op Stage 4 rapper Boef als afsluiter optreden. Volgens 1Limburg moet de zangeres verstek laten gaan in verband met opnameverplichtingen. Helaas voor fans dus.

Vervanger wordt dus rapper Boef. En daar valt wel iets vreemds bij te melden. Pinkpop Oervader Jan Smeets wist er niets van. “Wij hebben het in onze groep nooit over Boef gehad.”, aldus Jan Smeets.

Verder was Bief onaangenaam in het nieuws, ook aldus 1Limburg, toen hij vrouwen die hem een lift aanboden voor ‘hoeren’ uitmaakte. Hoe en of de vrouwelijke bezoekers dit zullen opvatten is nog maar de vraag.

Bron: Twitter, 1Limburg

Fotografie: ANP

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk