AJAX & THE ROAD TO MADRID MET CURRYWORST IN EUROLYMPIA

Ajax doet wat het doen moet of Ajax doet dan toch wat de niet-fans niet verwachten. Hoe dan ook Ajax stoomt wel door. En met Tottenham in het verschiet zou het eigenlijk ook nog wel eens goed kunnen. Wat te doen?

Lambert Rinkens, Landgraaf 19 april 2019, 22:32

Fans van de Mokumse Godenzonen zeggen natuurlijk dat ze het al lang wisten. De niet-fans hadden het òf niet verwacht òf het zelfs niet gehoopt. Je weet het maar nooit natuurlijk. Maar zij kwamen net als de Madrid fans bedrogen uit.

Hoe dan ook, Ajax wist tot dusver iedereen te wippen. Zelfs Real en Juventus moesten het loodje leggen. En wie had tot nu toe Tottenham hoger dan die twee ingeschat? Het zou dus wel eens een volgende reis naar Madrid kunnen worden. Tenzij Tottenham onderschat wordt dan. Maar waar kijk je dan het beste?

averne % Bistro EurOlympia weet dan dus precies wat te doen. Daar kunnen de fans en andere voetballiefhebbers de wedstrijd op een aparte manier bekijken. Hoe de wedstrijd ook zal verlopen, gezellig zal het altijd worden. En in de rust is er de bekende Duitse curryworst en voor ieder doelpunt van Ajax is er een gratis pint te krijgen.

Helaas is de keuken gesloten op die avond. Daar zult u een andere keer voor naar Taverne & Bistro EurOlympia moeten.

Meer info over en waar Eurolympia te vinden is? http://www.facebook.com/groups/1764308500493696/

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk