SVN VERSTEVIGD TWEEDE PLAATS IN COMPETITIE

SVN/BtB Consultancy wist tegen BMR de punten binnenshuis te houden. Tweemaal scoorde men op formidabele wijze. Een verslag van Jos Steinen.

Landgraaf 15 april 2019, 17:22

SVN heeft gisteren 3 belangrijke punten op het conto bijgeschreven wat betreft de eindrangschikking. De afstand tot de enige overgeblevene concurrent RVU is hetzelfde gebleven, 5 punten voorsprong en 1 wedstrijd minder gespeeld.

Het hoogtepunt van de wedstrijd was een schitterende uithaal van Raúl Erkens van 20 meter afstand, die onhoudbaar voor de doelman in de linkerbovenhoek verdween.

Na rust was het spelbeeld hetzelfde en wederom maar twee hoogtepunten, BMR scoorde via een vrije trap de 1-1 maar nog geen 5 minuten later was het Vichy Marchena die de doelman van BMR met een fenomenale uithaal kansloos liet en de 2-1 aantekende.

Compliment aan de scheidsrechter van vandaag Frank Halmans, die de wedstrijd perfect leidde tot het einde, ondanks de bedenkingen die er over en weer waren.

Zaterdag 20 april speelt SVN/BtB Consultancy wederom tegen BMR (maar nu uitwaarts) en deze wedstrijd telt mee voor de tweede periode. Aanvang van deze wedstrijd is 18.00 uur te Mheer.

Meer informatie over SVN en haar activiteiten vindt u op: http://www.svn-landgraaf.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk