JEUGD PARKSTAD LIONS MOET ZATERDAG AAN DE BAK

We vermelden gisteren al dat de Juniors meer dan goed op dreef zijn. Echter komende zaterdag heeft de jeugd van de Parkstad Lions het meer dan druk.

Lambert Rinkens, Landgraaf 11 april 2019, 18:56

De Juniors namen we gisteren al onder de loep. Dat was terecht, echter gebeurd er wel degelijk meer bij de Parkstad Lions. Aanstaande zaterdag is het op de sportvelden van de Varenbeuk volle bak.

Alleen de allerjongsten die zich vol overgave bij het Beeball inzetten spelen die dag een uitwedstrijd. Zij spelen tegen de Condors en wel om 10.00 uur te Sittard. Beeball is er voor de allerjongsten met als doel om hen de beginselen van honk- en softbal aan te leren.

Dan zijn er ook nog de Pupillen, 9 -12 jarigen. Zij spelen zaterdag ook tegen de Condors maar dan wel thuis. Aanvang is om 12.00 uur. Zij worden voorafgegaan door de aspiranten, 12-15 jarigen, die om 10.00 uur beginnen aan hun wedstrijd tegen het uit Zonhoven komende Sunville. Insiders laten trouwens weten dat de aspiranten zaterdag een spannende strijd te wachten staat.

Honkbal kan dus vanaf de allerjongsten tot ver in de seniorenleeftijd gespeeld worden. Meer informatie over de Parkstad Lions vindt u op: http://www.parkstad-lions.nl


Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk