NEDERLANDSE REGERING BEGAAT MASSALE BIJENMOORD

De grote chemie fabrikanten trekken aan de bel en de Nederlandse regering zwicht simpelweg. koffertje met geld? Leuk commissariaat in de toekomst voor de politici? Een kijk op de zaak.

Lambert Rinkens, Landgraaf 6 april 2019, 19.28

Jarenlang moest er strijd geleverd worden om de chemiereuzen te dwingen om te stoppen de natuur met hun kankerverwekkende pesticiden te verneuken.

Meer dan 40% van alle insecten kampt met sterfte en helaas is een derde zelfs met uitsterven bedreigd. Een van de grote oorzaken is het gebruik van pesticiden. En wat doet deze regering?

En niet het feit dat dit spul kankerverwekkend is dwong Brussel om akkoord te gaan, nee, de bijen en insectensterfte was doorslaggevend. Nu blijkt echter dat de Nederlandse regering zwicht voor de argumenten van Bayer en BASF. Welke argumenten. Daar mag de lezer zelf invulling aan geven.

De Nederlandse regering gaat zelfs zo ver dat zij Brussel gevraagd heeft om nog meer de weg vrij te maken voor het gebruik van pesticiden. Corruptie is vooralsnog niet te bewijzen. Maar stinken doet het aan alle kanten.

Lees een zeer uitgebreid en gedocumenteerd artikel over hoe ongelooflijk politiek Den Haag te werk gaat van Vincent Harmsen op: http://www.ftm.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk