BELVAUER RICHT ZICH OP REGIONAAL

Enkele weken geleden opende Michelle Breure de deuren van het vernieuwde Belvauer café. En de Belvauer is een meer dan bekende naam in het Nieuwenhaagse. Nu is er echter nieuws, net uit die hoek.

Lambert Rinkens, Landgraaf 5 april 2019, 18:32

Sinds 17 maart is de Belvauer niet alleen meer café. Ook kun je er nu op de donderdag tot en met de maandag tussen de middag een hapje gaan eten. Dat eten wordt in de keuken bereid door Eddy Beckers. En Eddy was in het verleden jarenlang werkzaam in de keukens van verschillende bedrijven.

Nu maakt Eddy de lekkerste gerechten klaar met vooral producten uit de buurt. Het vlees komt dus bijvoorbeeld bij slagerij Reumkens vandaan. De eitjes en de aardappelen komen van versboerderij Pennartz vandaan. En die ligt onderaan de Hereweg op enkele minuutjes te voet van het café. Het gebak komt dagelijks vers uit de oven. Bakken is de passie van Eddy.

Voor een ieder die nieuwsgierig is geworden naar de gerechten en naar het vernieuwde Belvauer café? Die kan een kijkje gaan nemen en een drankje en een hapje nemen aan Hereweg 91 te Landgraaf.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk