OP- EN AFRIT HOOGSTRAAT EINDELIJK TIJDELIJK OPEN

Het heeft wat voeten in de aarde gehad maar nu lijkt het er dan toch van te komen. De op- en afrit van de Hoogstraat gaat binnenkort ’tijdelijk’ open.

Lambert Rinkens, Landgraaf 4 april 2019, 16:13

De op- en afrit van de Buitenring naar en van Brunssum aan de Hoogstraat gaat dan vanaf circa eind mei bij wijze van proef open. Na de openstelling wordt de verkeerssituatie ongeveer een jaar lang nauwkeurig in de gaten gehouden.

De bedoeling is weliswaar de op- en afrit voor altijd open te houden, maar als blijkt dat er ongewenste problemen ontstaan in de verkeersafwikkeling op de omliggende straten en/of kruispunten, is het mogelijk dat de op- en afrit weer wordt afgesloten.

Voor het echter zo ver is moeten er nog wat werkzaamheden verricht worden. Er moet nog een nieuwe asfaltlaag worden aangebracht en de verkeerslichten moeten nog afgesteld worden zoals ook de wegmarkering nog in orde gemaakt moet worden.

Fotografie: De Landgraaf Courant

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk