PLAY-INN CONCERT 2019 ST. ELISABETH & ST. BARBARA

Twee Landgraafse fanfares die dit jaar weer samen aan de bak gaan in de zaal van Op de Bies. Samen beleven de twee muziekverenigingen een studiedag. Vraag is dan natuurlijk wat het uiteindelijke doel is?

Op zaterdag 13 april organiseren Fanfare St. Barbara G.A. en Fanfare St. Elisabeth Groenstraat uit Landgraaf een gezamenlijke Play-Inn. Een studiedag voor beide muziekverenig8ingen waarna de studiedag afgesloten wordt met een gezamenlijk concert.

De repetities zullen gedurende de dag tussen 12,00 uur en 16.30 uur plaatsvinden in zorgcentrum Op de Bies, gelegen aan de Hereweg 145 te Landgraaf.

Voor de derde keer zal deze Play-Inn plaatsvinden. De opzet van deze dag is om gezamenlijk, als één groot orkest onder leiding van de twee dirigenten, Hub Nickel en Math Somers, vier nieuwe muziekwerken voor de muzikanten in te studeren en aansluitend een optreden te verzorgen.

Concertavond

De concertavond zal ook op de locatie Op de Bies plaatsvinden en is gratis en vrij toegankelijk voor iedereen. Beide verenigingen hopen niet alleen de bewoners en verzorgers van zorgcentrum Op de Bies, maar ook de inwoners van Landgraaf en een ieder die de verenigingen een warm hart toedraagt een leuke avond te bieden met gezellige en populaire muziek. Een volle zaal zou natuurlijk geweldig zijn.

De aftrap wordt om 18.00 uur gedaan door fanfare St. Barbara G.A. onder de muzikale leiding van hun dirigent Math Somers. Hierna brengt Fanfare St. Elisabeth Groenstraat onder de muzikale leiding van hun dirigent Hub Nickel haar programma ten gehore.

Na deze twee concerten zal de avond worden afgesloten met de vier op deze dag speciaal ingestudeerde muziekwerken. Er wordt dan één groot orkest geformeerd bestaande uit alle muzikanten van beide verenigingen.

Iedereen is dan ook van harte welkom namens dirigent, bestuur en leden van van Fanfares St. Barbara Glück Auf en St. Elisabeth Groenstraat.

Meer informatie over beide fanfares vindt u op: http://www.barbara-ga.nl

en: http://www.groenstraat.eu

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk