SVN BLIJFT OOK OP STOOM TEGEN SCM

SVN/BtB Consultancy blijft stug de punten verzamelen in de competitie. Buiten dat telde de wedstrijd van gisteren ook mee voor de tweede periode. Een verslag van Jos Steinen.

Landgraaf, 1 april 2019

SVN heeft gisteren een makkelijke overwinning geboekt tegen SCM uit Maastricht. Ondanks enige afwezige spelers draaiden de mannen van Dennis Voorst de tegenstander vanaf het beginsignaal de duimschroeven aan. Binnen 20 minuten hadden Jasper Braad (een prachtig genomen vrije trap in de kruising) en Sven van Haaren de stand op 2-0 gebracht.

Er waren nog meerdere mogelijkheden om de marge te vergroten maar men vergat om de trekker definitief over te halen. Aan de andere kant kreeg SCM ook enkele mogelijkheden om te scoren maar de paal stond succes in de weg.

Na de rust drong SCM wat meer aan maar dat leidde niet tot kansen, terwijl SVN daarentegen wel de mogelijkheden benutte. Het was Mitchell Mertens die de 3-0 liet aantekenen. Shota van SCM deed iets terug en scoorde de 3-1. Na een splijtende pass van Mitchell Mertens op Sven van Haaren scoorde laatstgenoemde de 4-1.

De 5-1 kwam van de voet van Glenn Lemijn. Zondag 7 april a.s. speelt SVN/BtB Consultancy een uitwedstrijd en wel tegen SCM uit Maastricht. Aanvang van deze wedstrijd is om 14.30 uur.

Meer informatie over SVN vindt u op: http://svn-landgraaf.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk