JONG NEDERLAND WAUBACH ORGANISEERT JUBLIEUMLOTERIJ TEN GUNSTE VAN 75- JARIG JUBILEUM

Jong Nederland WauBACH heeft dit jaar alle reden om te feesten en dat doen ze dan ook. En tijdens de eerste weken van april kan iedereen daarbij in de prijzen vallen. Happy Jubileum!

In de periode van 1 april t/m 20 april komen leiding en leden van Jeugdvereniging Jong Nederland Waubach weer langs de deur bij de inwoners van Ubach over Worms, om lootjes te verkopen voor de jaarlijkse loterij ten bate van hun zomerkamp. En dit jaar is het een hele bijzondere editie van hun loterij; Jong Nederland Waubach bestaat namelijk 75 jaar!

Bij deze speciale editie zullen de loten €1,- per stuk kosten en de hoofdprijs is een fiets ter waarde van €600,-! In totaal zijn er zelfs 75 prijzen, gesponsord door vele winkeliers uit Waubach/Landgraaf en daarbuiten. Er is voor elk wat wils! Een overzicht van de sponsoren en de te winnen prijzen is te vinden op de site van de vereniging: http://wwwjongnlwaubach.nl!

Voor het eerst zal men dit jaar in staat gesteld worden om lootjes via het internet te kopen! Tijdens de verkoopperiode is er via de website of op een folder in de brievenbus, een QR code met een link naar het online-formulier waarin men kan aangeven hoeveel loten men wil kopen. Als het formulier ingevuld en verstuurd is, krijgt men van een betaalverzoek als link toegestuurd. Zodra de loeten betaald zijn, volgt er een mail met daarin de toegekende lotnummers.

Jong Nederland Waubach wenst iedereen veel geluk en prachtige prijzen!

Jong Nederland WauBACH organiseert nog meer activiteiten, vooral in dit jubileumjaar natuurlijk. Hou dus de site in de gaten en informeer gerust bij de vereniging!

Please follow and like us:
Help-Desk