OPENING EXPOSITIE GISELA ENGELN-MÜLLGES SUCCES

Galerie Ipomal was meer dan druk bezocht vanmiddag. Letterlijk tjokvol was het in de Charles Frehenstraat. Het werk van kunstenares Gisela Engeln-Müllges bracht aardig wat kunstliefhebbers op de been. Een reportage van onze verslaggever.

Lambert Rinkens, Landgraaf 10 maart 2019, 21:47

Het was inderdaad letterlijk tjokvol in galerie Ipomal vanmiddag. En dat met reden. Een bijzondere combinatie van kunstwerken is er vanaf vandaag te bewonderen in de galerie in de Landgraafse Charles Frehenstraat.

Schilderwerken en sculpturen. Heel bijzondere sculpturen mogen we dan terecht zeggen. Aparte geometrische vormen in metaal gegoten. Kubussen, octaders, bollen en andere geometrische vormen in metaal. Zeer bijzondere werken.

De opening werd gehouden door kunsthistorica en conservator Dr. Dagmar Preising. Een uitvoerige inleiding die weinig te wensen over liet en het werk en wezen van Gisela Engeln-Müllges bloot legde aan het publiek.

Jazz zangeres Simone Helle wist met haar a-cappella optreden extra cachet aan deze vernissage te geven op een bijzondere wijze. Uiteindelijk wist zij de talrijke bezoekers als koor aan het werk te zetten. Net als het getoonde werk ook niet alledaags.

Voor een opening was het misschien zelfs te druk. Maar de kans om met iets meer rust de schilderwerken en sculpturen in zich op te nemen is er nog volop tot en met 14 april 2019.

Voor openingstijden en meer informatie over de Ipomal-Galerie kunt u terecht op: http://www.ipomal-galerie.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram