MAANKWARTIER KOMT TE VOORSCHIJN

Of men nu er voor of er tegen is, het Maankwartier te Heerlen gaat er wel degelijk komen. En nu zijn we een stap verder, het Maankwartier komt uit de steigers.

Lambert Rinkens, Landgraaf 9 maart 2019, 20:59

De bouw van het Maankwartier begon in 2012 en dat is dus al wat jaren geleden. Van meet af aan was het raak. De opmerkingen en kritiek waren niet van de lucht: “…over de balk gegooid geld…. wat denken ze wel: dat dit hier Amsterdam is?…. de rest van de stad gaat er kapot aan…. denken ze nou echt dat dit duizenden toeristen gaat trekken? “

Nu is het 2019 en komen de gebouwen dan eindelijk uit de steigers. Niet dat de kritiek malser is geworden na al die jaren. En ook menige burger buiten Heerlen heeft er kritiek op. Menigeen in Landgraaf vreesde dat bij een fusie tussen Heerlen en Landgraaf de rekening voor het Maankwartier in Landgraaf zou eindigen.

Inmiddels zijn er ook de eerste bewoners aan de centrumzijde van het Maankwartier te vinden. Appartementen werden al een kleine twee jaar bewoond in het Maankwartier. En laten we eerlijk zijn: apart wonen is het dus wel.

Hoe dan ook. Nu nadert het project dan zijn einde of voor menig ander begint het project nu echt. Of het een succes gaat worden zal de toekomst moeten uitwijzen. maar het Maankwartier is er nu wel.

Bron: Twitter

Fotografie: Twitter

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram