EXPOSITIE GISELA ENGELN-MÜLLGES IN IPOMAL GALERIE

Zondag 10 maart zal de opening plaatsvinden een expositie met werk van kunstenares Gisela Engeln-Müllges. De tentoongestelde werken betreffen sculpturen en geschilderde werken.

Sculpturen en schilderwerken zijn dan twee van de aspecten uit het oeuvre van Gisela Engeln-Müllges. Twee aspecten die regelrecht bij mekaar horen. Zij benaderen alleen verschillende manieren van ontwerpen, die samen een fenomeen vormen: de discussie met de ruimte.

De uit brons of aluminium ontstane filigrane sculpturen, met architectonische en geometrische vormen, onderscheiden zich door versterkingsbalkjes en structuren die de holle ruimte doordringen.

Het werk van de kunstenares uit Aken is meer dan de moeite waard. Het is een complex geheel van verschillende met elkaar verweven lijnen, vormen, texturen en dieptes.

de opening zal zondag om 15.00 uur plaatsvinden met een inleiding van kunsthistorica dr. Dagmar Preising van het museum Suermondt-Ludwig Aken. Muzikaal zal een a capella-performance plaatsvinden door jazz zangeres Simone Helle.

Meer informatie over galerie Ipomal vindt u op: http://www.ipomal-galerie.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk