VROUW VERZINT MOORD VOOR PARKEERPROBLEEM

In het Zuid-Duitse Berchtesgaden ging een vrouw wel erg ver in haar probleem met een geparkeerde auto. Ze melde een moord bij de politie en wachtte het toen ongeduldig af.

Lambert Rinkens, Landgraaf 7 maart 2019, 14:58

De Duitse vrouw in Berchtesgaden wilde met haar auto weg. Een klein probleem hierbij was dat een fout geparkeerde wagen haar uitrit blokkeerde. En blijkbaar had de vrouw weinig tijd of weinig geduld. Wat zij wel had was een idee: zij belde met de politie en melde dat haar man vermoord was. Haar verwachting was dat de politie dan met hoge spoed naar haar toe zou komen.

En daar had ze inderdaad gelijk in. Politie en een arts kwamen op gepast hoog tempo aanrijden. Ter plekke troffen zij echter tot hun verrassing geen lijk aan. Wat zij wel aantroffen was de overduidelijk dronken 44- jarige vrouw die hen gebeld had.

Vrolijk werden politie en arts er niet van. Aangezien de vrouw absoluut van plan was om ondanks haar beschonken toestand toch auto te gaan rijden, werden haar sleutels veiligheidshalve maar in beslag genomen.

Verder gaat er bij de vrouw binnenkort ook de rekening in de bus vallen. En dat wordt een dure grap voor haar. Zij moet voor het onnodige uitrukken van politie en arts de rekening betalen.

Overigens is het niet duidelijk of de kersverse ‘weduwe’ überhaupt een man heeft en zo ja… waar die was of is.

Bron: DPA

Afbeelding; GettyImages

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram