DAAR IS IE DAN: WAUWbach COMPLEET

De aanloop naar WAUWbach is al meer dan bezig maar gaat dus nu echt helemaal op plankgas verder. En inderdaad ’t ganse durp viert Pinstervriedig’. En dat wordt voor elk wat wils op tal van locaties.

Lambert Rinkens, Landgraaf 27 februari 2019, 14:41

De tent in de Groenstraat zal swingen, dat is gegarandeert. Barosz, The Xperience en Los Bastardos. Het muzikale gedeelte van de avond zal om 19.00 uur los barsten. Dat betekent dat er een uur lang de kans bestaat om alvast een plekje in de tent uit tezoeken en ook een uur lang al aan de babbal en aan de borrel te gaan met ‘ oude’ of ‘nieuwe’ vrienden.

En terwijl de tent nog staat na te trillen barst het feest in de partykroegen los. D’r Sjtee Uul, D’r Eck, ’t Ströatje, De Koetsch en Café Simons. En ook daar zal de bezetting top zijn. Neem bijvoorbeeld maar Riptide in de Koetsch of ….

En wie dan denkt van ‘Ik heb de smaak te pakken’, die kan de dag erna gewoon weer naar de tent want daar valt de rest van het weekend ook nog volop te feesten.

Gaan we even naar de feiten. De WAUWdag is dus op vrijdag 7 juni 2019. In de voorverkoop kosten de kaarten €7,50 aan de dagkassa is dat €10,- Daar is dan wel een consumptiebon bij inbegrepen van een van de afterparty’s. Waar zijn de kaarten te krijgen in de voorverkoop en wat is er nog meer te beleven op die dag? Check dan de facebooksite op:http://www.facebook.com/events/169209583770364/

WAUWballetjes vangen

En het kan zomaar gebeuren dat mensen ze in de komende dagen zien vliegen. Dat zou dan nioet de eerste keer zijn. Maar als je ze komende zondag tijdens de Wauwbachse optochtde WAUWballetjes ziet vliegen … VANG ZE DAN!!! Daar zit namenlijk van alles aan voordeel vastgeplakt!

Lees verder onder de afbeelding

Wie een van de balletjes tijdens de optocht van Wauwbach of die van Rimburg vangt, heeft in ieder geval prijs. Het balletje (1 per persoon!) dient wel voor 1 april ingeleverd te worden bij Frank Hermans in Taverne & Bistro Eurolympia! Lever het balletje dus daar in en laat je verrassen!

Fotografie: Landgraaf Courant, Taverne & Bistro EurOlympia


Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram