BRITSE INDIEBAND THE MAGIC NUMBERS KOMT NAAR DE NIEUWE NOR

Poppodium de Nieuwe Nor presenteert binnenkort The Magic Numbers. Ze zien er uit als de Tokkies-versie van de Mama’s & the Papa’s maar vergis je niet.

Lambert Rinkens, Landgraaf 24 februari 2019, 10:49

“Achter hun wat lompe uiterlijk gaan vier verfijnde muzikale geesten schuil.”, in die geest begon de recensie van OOR toen in 2005 hun debuut album uitgebracht werd. Dat is inmiddels 15 jaar geleden. Toen werd de band gevormd uit Romeo Stodart, zus Angela, drummer Sean Gannon en diens zus Michele. De band werd gevormd toen zij van New York naar Londen verhuisden.

Het was een debuut-album vol inventieve ‘Hippiemuziek’ inclusief driestemmige zang, fijnzinnige wendingen en slim gekozen tierelantijntjes en werd meteen een favoriet bij elke Indie-liefhebber. Het zorgde ervoor dat de band in 2007 op het podium stond op Pinkpop en Glastonbury. Vorig jaar bracht de band haar vijfde album ‘Outsiders’ uit en op dinsdag 16 april zijn ze voor het eerst sinds 2007 weer te zien in Parkstad en dan heerlijk intiem in de NIEUWE NOR.

‘Outsiders’ is vernoemd naar het gevoel dat de vier altijd gehad hebben; er niet bij te horen. Daarentegen hoort menigeen hen wel graag op de 16de april.

De kaartverkoop is van start gegaan via: http://www.nieuwenor.nl


Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram