MORGEN IS HET ‘WARME TRUIENDAG’ MAAR LANGER MAG OOK

Morgen is er dan de ‘Warmetruiendag’. Een mens moet ergens mee beginnen natuurlijk. Morgen is een mooie dag om ermee te beginnen. Maar daarna dan?

Lambert Rinkens, Landgraaf 14 februari 2019, 20:31

Morgen zullen er dus meer dan gemiddeld veel mensen met een warme trui aan rondlopen. Althans dat is de bedoeling. Maar het wordt morgen op half februari rond de 15 graden. Dat is een stuk meer voorjaar dan winter. En ook dat zegt dan weer een hoop.

De jeugd is inmiddels dus wel wakker geschud. Zij gaan nu wel massaal de straat op voor hun toekomst. Vraag is nu wat de ouderen doen? Morgen overdag zal de dikke trui dus niet eens echt nodig zijn maar in de avond zou het wel eens heel goed wel nodig kunnen zijn. En er zullen trouwens nog genoeg dagen komen waarop de dikke trui ook kan. Kost voor het overgrote gedeelte van de mensen niets. Integendeel het bespaart alleen maar.

Het bespaart je beurs en het spaart het milieu. En dan hebben we het over het milieu van de ouderen maar vooral het milieu van de jeugd. Daar mag best een warme trui voor uit de kast gehaald worden.

Meer informatie vindt u op: http://www.klimaatverbond.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram